Seal 4.20m

SEAL 4,20

Waarom ons model van 4,20 m? Omdat dit model minder dan 750 kg weegt en een O1-certificaat heeft. U hoeft dus geen verzekering af te sluiten bij een officiële instantie. Het model van 4,20 m wordt nu je nieuwe koffer als je op vakantie gaat. Ben je klaar om een leuk weekend door te brengen aan een prachtig meer, aan het meer, in het bos of op de camping, genietend van het prachtige uitzicht?
Lange en korte vakanties zijn nu erg leuk, open gewoon de kaart en maak uw keuze. Alle natuur en wateren wachten op je.

 

MODERN & KWALITEIT

Uitgerust met moderne en hoogwaardige apparatuur, bieden Sealvans kampeer- en zeeliefhebbers een aangename vakantie-ervaring. Bossen en baaien zullen nu uw thuis zijn dankzij Sealvans, die u overal met uw voertuig zullen vergezellen.

MAALTIJDEN ZIJN NU MEER LEUK

Met onbeperkte kleur- en modelopties mis je het comfort van de keuken in je huis niet dankzij onze keuken met een breed gebruiksgebied. U kunt de koelkast/vriezer gebruiken om uw producten vers te houden en te bewaren. Dankzij de ingebouwde kookplaat/oven en het brede aanrechtblad bereid je met plezier je maaltijd met bos- of zeezicht. Nu wordt uw maaltijd een uniek feest.

INNOVATIEF LEVEN

Bij het ontwerpen van Sealvans was een van onze belangrijkste aandachtspunten het bieden van gemak van transport, zowel op het land als in het water. Met Sealvans voelt u het comfort van uw huis bij u. Het is een luxe bootcaravan die is ontworpen om aan al uw basisbehoeften te voldoen.

BEPERK UW DROMEN NIET

Als u voor Sealvans heeft gekozen, staat de vakantie in elk seizoen voor de deur. U hoeft zich niet bezig te houden met hotelreserveringen of uzelf te beperken. Stel je voor en stap in je auto. De vakantie staat elk moment voor je deur op je te wachten.